BEMUTATKOZom

Wittner Annamária vagyok, Bowen Alkalmazó.

Férjemmel és kisfiunkkal, Jázonnal Gödön élünk.

Már egészen korán, a közgazdasági szakközépiskolában szerzett érettségim után tudtam, hogy valami teljesen mást szeretnék tenni az életben. Ennek egyik első lépése a gyógymasszőri oklevél megszerzése volt. Éreztem a módszer jóságát és egyben hiányosságát is, ugyanakkor az ott tanultak elindítottak a természet, az ember jobb megismerésének igénye útján, így biológia - környezettan tanári végzettséget szereztem az ELTE-n.

Az ott tanultak ébresztettek rá, hogy a tudomány még számtalan nyitott kérdéssel rendelkezik az ember és a világ működésével kapcsolatban, ráadásul az egyetemi évek alatt kialakult gerincproblémám további keresésre ösztönzött. Sok módszerrel ismerkedtem meg. A jóga volt az, ami segített helyreállítani gerincem egészségét és magam is gerincjóga, majd később nőijóga oktató végzettséget szereztem.

Valami mégis megakadályozott abban, hogy azon az úton induljak tovább. Olyan módszert kerestem, ami hatékony, biztonságos és közelebbi kapcsolat kialakítását teszi lehetővé egy-egy emberrel. Részben a véletlennek, részben egy kedves ismerősömnek köszönhetem a Bowen technikával való találkozásomat, ami azonnal magával ragadott és azóta is csodálója vagyok.

 

Újdonságok

2015.06.28 21:41
A „Tamáskodó” (Avagy véleményem a Bowen technikáról)   Nem ildomos, tudom jól! Én, az anya,...

Elérhetőség